Nacházíte se: ČKLOP11. národní konference ČKLOP

11. národní konference ČKLOP

ČKLOP / Publikováno 2018-04-01

Již 11. národní konference ČKLOP se konala 28. března 2018 a přednáškový sál pražského Hotelu Clarion se opět zaplnil do posledního místa. Program nabitý odbornými přednáškami z oboru lehkých obvodových plášťů, oken a dveří se tentokrát nesl v duchu motta konference „Nečekejme na budoucnost“.

Co čeká tento obor stavebnictví v nejbližších letech, kterým směrem se bude ubírat a jaké jsou nejnovější trendy v technologiích, to byla témata, o kterých se živě diskutovalo. Chytrá okna, domy s téměř nulovou spotřebou energie či průmysl 4.0 a BIM, to byly prezentace dopoledního bloku, které doplnil Stefaan van Acker ukázkami moderních realizací studia Jasper Eyers Architects. Eva Le Peutrec, světoznámá architekta českého původu byla hlavní hvězdou konference České komory lehkých obvodových plášťů. Doslova nadchla obecenstvo svojí přehlídkou výškových budov, realizovaných především v jihovýchodní Asii. Zdravé stavebnictví, bylo tématem odpoledního diskuzního bloku, kde se Eva Le Peutrec, Leopold Bareš a Jan Řežáb podělili o zkušenosti ze svých oborů.

11. národní konference České komory lehkých obvodových plášťů tak úspěšně započala druhou dekádu prestižních setkání odborníků tohoto oboru stavebnictví.

Autor: Ing. Jan Bedřich
výkonný ředitel a místopředseda představenstva
Česká komora LOP


Fotogalerie konferencí ČKLOP zde.

Přihlašte se k odběru newsletteru
a získávejte do e-mailu nejnovější informace o technologiích a událostech

Přihlašte se k účtu pro plný přístup k obsahu portálu